tag:blogger.com,1999:blog-7767164607033185625.post4629961247246268936..comments2022-03-25T02:51:43.452+01:00Comments on Everyday Kitchen by Milan: Špaldové perníčky s marhuľovým džemom a polevou z mliečnej čokoládyEveryday Kitchen by Milanhttp://www.blogger.com/profile/04566554483035555784noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7767164607033185625.post-36178232267565639062015-10-31T20:42:26.479+01:002015-10-31T20:42:26.479+01:00Hotové cesto je dosť lepkavé, takže ho treba dať d...Hotové cesto je dosť lepkavé, takže ho treba dať do mrazničky aby sa lepšie s cestom pracovalo. Za 30 min to v mrazničke nezmrzne. Ja som vychladnuté perníčky zabalil na jednu noc do potravinárskej fólie. Na druhý deň so ich zlepoval lekvárom a asi po dvoch až troch hodinách som ich máčal v čokoláde. Na ďalší deň išli do škôlky a boli mäkké a chutili :) Tak napíš ako sa podarili.Everyday Kitchen by Milanhttps://www.blogger.com/profile/04566554483035555784noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7767164607033185625.post-21392770499282649122015-10-31T19:38:12.087+01:002015-10-31T19:38:12.087+01:00Dava sa cesto fakt do mraznicky?nie do chladnicky?...Dava sa cesto fakt do mraznicky?nie do chladnicky? Su pernicky makke hned ci treba nechat odlezat, aky zmakli? Vyzeraju vynikajuco, mam doma spaldovu muku,tak asi vyskusame.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06643829034452270267noreply@blogger.com