O mne

Varenie je môj život. Varím zdravé jedlá ale aj tie menej zdravé :), varím z čerstvých surovín, ale niekedy aj čo chladnička dá :). A o tom bude aj tento blog. Nájdete tu recepty na rôzne jedlá, nápoje, koláčiky, zákusky. Postrehy z reštaurácií, fastfoodou, cukrární ktoré občas navštívim. Rady kde sa dá čo kúpiť a kde radšej niektoré veci nekupovať. Vitajte na mojom blogu Everyday Kitchen by Milan.

sobota 3. októbra 2015

Marinované bravčové rebrá





Marinované bravčové rebrá

Suroviny:
domáce pomodoro /kečup/
dijonska horčica /plnotučná horčica/
olivový olej /rastlinný olej/
prelisovaný cesnak
 drvená rasca
čierne korenie mleté
paprika sladká mletá
soľ

Všetky suroviny si zmiešame v miske. Ak máte radi štipľavé, môžete pridať chilli. Niektoré suroviny sa dajú nahradiť, ale samozrejme keď použijete kvalitnejšie suroviny aj výsledok je lepší. Rebierka vložíme do marinády a marinujeme minimálne 24 hodín. Zase platí pravidlo - čím dlhšie marinujeme tým lepší je výsledok. Môžeme marinovať aj 5 dní.





Rebierka si môžete upiecť na grile alebo v rúre. Ja som si rebierka upiekol v rúre spolu so zemiakmi, cibuľkou a rascou. Do zemiakov si môžete pridať cesnak, rozmarín alebo tymián.




Podávame so zeleninou, alebo so zeleninovým šalátom.
Ku grilovaním rebierkam podávame chlieb a kyslé pochutiny /sterilizované uhorky, baranie rohy, feferóny, šalát z kyslej kapusty, horčicu, .../
Prajem Vám dobrú chuť.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára