O mne

Varenie je môj život. Varím zdravé jedlá ale aj tie menej zdravé :), varím z čerstvých surovín, ale niekedy aj čo chladnička dá :). A o tom bude aj tento blog. Nájdete tu recepty na rôzne jedlá, nápoje, koláčiky, zákusky. Postrehy z reštaurácií, fastfoodou, cukrární ktoré občas navštívim. Rady kde sa dá čo kúpiť a kde radšej niektoré veci nekupovať. Vitajte na mojom blogu Everyday Kitchen by Milan.

nedeľa 9. augusta 2015

Maccheroni so zeleninou, sušenými paradajkami a kuracím steakom

Cestoviny a kuracie mäso sú jednoduché na prípravu. Takže keď máte málo času tak tento recept Vám ho veľa nezaberie cca 20 min.

Maccheroni so zeleninou, sušenými paradajkami a kuracím steakom.


Suroviny:

cestoviny /Maccheroni/
jarná cibuľka alebo šalotka
cesnak
cuketa
červená paprika
sušené paradajky
mozzarella
petržlenová vnať
kuracie prsia
bylinky
olivový olej
soľ



Postup:

Na panvicu si dáme olivový olej, opražíme nakrájanú cibuľku a dva strúčiky cesnaku v celku. Po chvíli cesnak vyberieme a na cibuľku vložíme nakrájanú cuketu a papriku. Spolu všetko popražíme a vložíme nakrájané sušené paradajky a čerstvo uvarené cestoviny. Zasa všetko spolu popražíme. Po chvíli odložíme panvicu zo šporáku a ešte do horúcich cestovín zamiešame nakrájanú mozzarellu a petržlenovú vnať. Dochutíme soľou a troškou  korenia.

Kurací steak si môžeme marinovať deň vopred, bude šťavnatejší, chutnejší a  jemnejší. Môžete použiť svoju marinádu ktorá Vám chutí. Steak si opražíme na obyčajnej alebo grilovacej panvici. Podávame s pripravenými cestovinami.
Tip na marinádu: olivový olej, soľ, nakrájaný cesnak, bylinky.
Prajem dobrú chuť.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára